10/08/2007

Сватбен сезон

Човек и добре да живее се жени.
Човек и добре да живее някога настъпва момента, в който приятелките му се женят.
Особено ако са ти толкова близки, трудно се разказва, защото е толкова емоционално преживяване. Мога да разкажа как си поплаках, как си попийнах, как се смях и как танцувах, колко се радвах. Но мога ли да опиша щастието и любовта им и тази сигурност, с която казаха ДА и начинът, по който се гледаха. Момичета, все ми се иска да напиша нещо специално за вас, но всичко което мога от цялото си сърце да кажа е, че ви обичам и ви желая много щастие.

Колкото до мен, научих доста неща: никога не ходете с нови обувки на сватба, как се организира моминско парти с ЖИВ стриптизьор (снимки и контакти предоставям при запитване), как се маха кринолин, как се разменят пръстени в църквата и колко е трудно да си кума. Липсвах ли ви този месец? Е, вкъщи съм си вече.

4 comments:

Боби Димитров said...

То така се почва... после ще има "Кризисен сезон", а накрая, несъмнено - "Разводен сезон".

Макар че преди това ще се мине през 2-3 сезона на родно пресъздаване на "Отчаяни съпруги".

Честитка.

Anonymous said...

Уф, аман от негативисти.

roro said...

ха, сватбен сезон, какво да кажа, освен, че ракията, уискито и мезето бяха хубави, само дето нещо компаният липсваше...., но това как и да е.
А само не разбрах част от поста - по-точно това със специалното за момичетата.

а за поученията, направо си умирам да се оженя, и ще те поканя за кума,....

Боби Димитров said...

"умирам си да се оженя" - колко точно казано! Невероятно прозрение! Муахаха, явно има разлика между реализъм и негативизъм, Анонимния.