5/02/2006

Нещо лично ей така

Не съм се ориентирала каква да бъде целта на блога. Гледам, модерно е да пишеш донякъде абстрактно, без да засягаш прекалено лични теми и същевременно това да забавлява читателите ти, като темите са злободневни или такива, каквито те вълнуват, или мислиш, че ще развълнуват читателите ти. И понеже аз по цял ден чета форуми, блогове и каквото още може да ви мине през ум, предпочитам да чета именно такива постове - неангажиращи, с внимание към читателя, предизвикващи желание за диалог. Ми май не ме бива много така да пиша, или де да знам?!
Във всеки случай днес, съм ужасно разсеяна - то си личи по начина, по който пиша. Така че обстойният анализ, който възнамерявах да направя на себе си и в частност на блога, както винаги се отлага във времето. Затова пък ужасно ми се иска да споделя нещо лично ей така - просто детски навик още в мен живее:) Изпратих Андрей. Купих си обувки. Епилирах се. Ей тези три неща за 3 дена. Андрей ще ми липсва, но не толкова много, без това се уморих от намеци и не-намеци и други работи...И, Андрей, ти ми каза, че не ги четеш блоговете, така че ако се направиш на обиден - веднага те хващам в лъжа:)
Най-после започнах да се занимавам сериозно с тази дипломна работа. Тя стана донякъде митична - винаги си намирам оправдания с нея. Защо не си търся нова работа - заради дипломната,нямам време за рисуване, за спорт, за мъже, за нищо нямам време само и само заради дипломната, а аз де факто не съм почнала да я пиша. То явно всички очакват някакви чудеса от мен - и най-много дипломния ми ръководител. С предната успях да се справя на границата на нервното разтройство и проявеният героизъм беше с цената на "кървав пот", но тази май ще е много повече от това.
И вървя пеш до работата. Чичо Стефчо-охраната каза, че така както съм си вървяла току виж и гадже съм си хванала, дет са викало. Чичо Стефчо не беше и подозирал как ще му отговоря.:) Километрите са към 3 - 35 минути по нанадолнище, толкова за физическата ми подготовка:) Бирите също са по 3 вечер вече, толкова за диетата ми:)
И толкова за днес:)

4 comments:

Anonymous said...

Ade ma kakouu, pone daj znak, che chetesh... a ti skypa mi ...(hajde nqma da spomenawam imena, pone za sega) kakwo samo se oprawdawsh s taq diplomna...toq gyz za kakwo go imash... sedne naj-setne tam i pochwaj da pishesh ;)) (bez da se obijdash tuka hehe). posle sledwa "kyrwaw pot"?, zashto ne mi zwychi dobre?!?
obache toq chicho Stefcho maj shte da e golqma rabota, uwi i nie twoite chitateli ne podozirame kak si mu otgoworila... nqkwa podskazka, che da ne gadaem?
:PPP

Anonymous said...

Хахахах
"кървав пот" е цитат от Ботев, ееех кой не познава класиците, ц ц ц.
А на чичо Стефчо му отговорих, че аз за точно това и се оглеждам:P

Anonymous said...

Eh, toq Botew be!!! Golqm chowek, ama to zashto ne mi zwuchalo dobre... lipswa ti bradata i golqmoto chelo :) haha. Chicho Stefcho spored men wecher dokato si igrae s desnicata si misli s teb... ne se zadqwat taka mladi dewojki :)

Anonymous said...

Чичо Стефчо е голяма работа:)Той ако бил с 20 години по-млад щял да ми покажеее...ехеее:)