8/01/2007

I'm only happy when it rains...

Не знам какво толкова съм му се зарадвала на този ден, но не мога да си изтрия глупавата усмивка от устата. Не че няма причина, ама тя не е толкова съществена. Иначе краката са ми мокри, сутринта се събудих стресната от гръмотевиците и хубаво се сетих да изкарам кабела на компютъра от контакта, ами и да бях се сетила и лан кабела да изкарам.
Хайде сега да наваксам пропуснатия месец накратко. Скучна и кратка почивка, с която вече се примирих. Поне за пръв път от години постигнах перфектния тен включително и на моите невероятни "прасковки", по които всички така се прехласват (майка ми най-вече, колкото и да е чудно). Няма да предоставям снимков материал. Трябва да ги видите на живо, ама бързичко, че нищо хубаво не е вечно :)
Поредната стресова ситуация в квартирата, затова най-вероятно нищо няма да напиша. Чао, Веси (най-после)
Открих, че септември е месецът на многото сватби. Тази година всички се женят. Знам за четири сватби (и нито едно погребение). На две от тях лично ще присъствам, на едната съм кума. Моля, не ме търсете за нищо (освен за по един Vanilla Julep) до септември. Нямам пари :)
Кратко обобщение: Снощи за първи път се прибирах вкъщи, без да бързам и се сетих, че лятото още не е свършило - дори предстои най-хубавото от него. Месец август - идеален за бири, барове и добро настроение. Майната им на всички задължения - лято е :)

4 comments:

Боби Димитров said...

А кое творение на аграрната индустрия адресираш с "невероятни прасковки"? Нещо ми подсказва, че има някаква анатомична алюзия, но тогава срещам очевидно противоречие:

Всички се прехласват по тях? Може би трябва да поставим дефиниционно множество на "всички", иначе излиза, че ходиш само по прозрачен дъждобан из София. Което и да го видя, няма да го повярвам...

Жалко за почивката, но, в крайна сметка, почивката не е такава, каквато е, а такава, каквато си я направиш.

Мъник said...

Точният цитат от мама е: "Като прасковки са ти, мама". И понеже не мога да се сетя за някой от моите приятели, който не ми е виждал прасковките, затова се изказах толкоз нескромно :)

roro said...

Аз се чувствам дълбоко пренебрегнат и обиден, поради простата причина, че или не съм ти приятел или си пропуснала да ме удостоиш с честта да ти видя прасковките. Подозирам, че са по-скоро лимони, но това е една друга тема.
А като стана дума, аз все повече се замислям дали да не ви стана съквартирантка...., макар и с дръжка..., то толкова много жени, как да не се избият за новоосвободената стая....
Представяш ли си само картинката - една мома ти глади, една ти готви, една ти чисти, после, една ти прави foot massage, една ти разтрива врата, една те пита "скъпи, искаш ли още един vanilla julep или с биричка ще продължим..."

alvin said...

Родната ти майка да те похвали за гърдите - това си е Ок. Хем ти си щастлива, хем и тя :)