3/05/2007

Откраднато време

Не мога да разбера къде ми изчезват уикендите. В петък вечерта се прибирам вкъщи след работа, оправям се и излизам и после се събуждам в понеделник. До сряда вече забравям какво съм правила в съботата и неделята и ги считам за тотално пропилени. Миналата година се занимавах с нещо сериозно, което ми носеше удовлетворение поне някакво, въпреки огромното нежелание, с което го вършех (за дипломната работа става дума :)). А сега по-често се разкарвам по гащи по цяла неделя и се почесвам и там, където не ме сърби, гледайки филми. Има и моменти на проникновение, когато откривам дупки в боксерките, с които спя. Тогава ме наляга един екзистенциализъм, не ми се говори. И се обличам. Но дотук - никакво усилие за нещо полезно.
Така си почивам, знам, макар че не смятам, че кой знае колко съм се преуморила през седмицата, а може и да си почивам научавайки нещо ново. Сега, когато окончателно завърших, инерцията от последните 6 години ми липсва - фактът, че на всеки 4 месеца няма ужасяващо тежка сесия и не полагам никакви умствени усилия, започва да ме потиска. Чувствам се затъпяла.
Затова искам да ви попитам вие как се справяте с уикендите - как си разпределяте времето и правите ли изобщо нещо странично от това да се разхождате по голо дупе и да си почесвате там кой каквото има? А въобще можете ли да се организирате през двата свободни дни?
Въобще споделяне на какъвто и да било опит ще ми е от полза, нали знаете, че си ви слушам:)

4 comments:

Anonymous said...

I na men mi lipsva MEIto :D :D :D stranno, no fakt... Ne znam kakvo da ti kaja, Nina, osven da zapi6em vtoro vis6e v rodnoto MEI :)))

roro said...

Have a Break, Have a KitKat :)

Не мога да разбера защо те тревожи че ти ги няма уикендите. Аз като се замисля колко е бил смислен живота ми до сега, може да се каже, че доста време от него ми се губи и какво от това? А като толкова ти липсва някой да ти трови живота - ми вземи та се влюби....

P. said...

HA!
Pyk na men MEI-to wyobshte, ama WYOBSHTE, ne mi lipswa!!!
Az minalata sybota hodih na razhodka w Plowdiw, tazi si se razhojdah iz Sofia. No da ti kaja razhojdaneto po golo dupe i pocheswaneto si imat swoq char.
Mnogo obicham nedelq sutrin da stana, da si naprawq edna kana kafe da wzema westnika i da si relaxiram, ej taka ne zashtoto sym se preumorila, ami shtoto si me kefi. I razbira se...w 15:00 zapochwa sedmichnoto chistene :P
Nqma da se strqskash... idwa hubawoto wreme za bira na otkrito!

Мъник said...

:)
Пламко, айде да те видим с тази бира:)
Иначе съм на мнение, че ако сега не учиш, докато си необвързан и нямаш дечурлига, не виждам кога?
Поли, ти завърши преди 2 седмици, как може ВЕЧЕ да ти липсва меи-то :P