3/06/2007

Честит рожден ден на мен

В суматохата около търсенето на нова съквартирантка и поредната битова криза, с която започва втора година вече, забравих да напиша, че мойта свидна рожба - блогът, стана на 1 годинка. Ами радвам се, нищо, че имам едва около 30 поста - тази година повече. Роден на 20.02.2006 , риби, неговият хороскоп за тази година е

"През 2007 година ритъмът на живота ви ще се ускори. Звездните транзити предричат пари, власт, реализация на плановете. С две думи, животът става по-мащабен и по-интересен. "

Така е, ритъмът на живота му ВЕЧЕ се ускорява, а и става по-мащабен и по-интересен. (хороскопите са изключително верни, стига да изтълкуваш нещата така, както ти отърва)
Говорейки за хороскоп, тук е мястото да обявя нещо като нова рубрика, нещо като съвети, нещо като нищо-на-света. Когато се сетя си проверявам дневния хоросксоп в dnes.bg и то не за нещо друго, а защото винаги съдържа някакви универсални съвети, не само за деня, а и за живота като цяло. Например днес съветът ми е:
"Престанете да се съмнявате във верността на половинката си. Прогонете натрапчивите мисли от главата си и се насладете на прекрасните мигове, прекарани с любимия човек."
Това се отнася колкото за моята зодия, толкова и за всички останали хора на света. И понеже мама е прекалено далече от мен, пък не е много наясно с начина ми на живот, ето ви едни майчински загрижени за вас съвети, които се хем общи, хем философски, хем приятни за чуване. Така че своевременно ще ви уведомявам какъв е съветът за днес - денят, в който аджеба се реша и да напиша нещо :) И да слушате, ей! (размахвам с пръст:P)

Понеже се получи по-дълъг, отколкото исках, този пост, пък и ознаменуването на радостното събие, заслужава да е отделен и даже да си има и заглавие.

No comments: