1/31/2007

Анонс, анонс

Имам да направя 3 (три) кратки съобщения:
1. Моят най-верен читател-почитател, този извор на мъдрост и опит, съдникът на низките ни дела най- ама наааай-после си има блог. Пламко, Пламко ти си моят герой! Урааа :P
2. Вторият ми верен читател-почитател, известен още сред апокрифните среди като галя-а-какъв-е-твоят-чипсет, но иначе нежна и чувствителна душа (Роско, това си тиии) също си има блог.
Чувствам се също като Кирил и Методий, също като Климент и Ангелари, също като ...ъъъ както и да е...:) , откривайки ги за таз нова култура и тез невероятни възможности и хоризонти. Трепетно любопитство ме обзема в момента, в който гугъл рийдъра ми светва жълтичко - с гордост и обич гледам на написаното от тях - рожби мои, творете, творете!
И...
3. Търся си съквартирант(ка), който (която) е достатъчно смел(а) и самоотвержен(а) да:
- живее с 3 (три) жени и още един също толкоз смел и самоотвержен младеж,
- живее в една стая с мен, което не е толкова лесно, колкото на пръв поглед,
- се примири с една ненормална, пресметлива и нахална хазяйка,
- бъде обгрижван(а) от същите тези три момичета и един младеж,
- бъде готов(а) всяка вечер да се забавлява и пиииии бира,
- пие бира всяка вечер (това споменах ли го?),
- чисти наравно с другите, за което си има Образцов График,
- (това само, ако е мъж) да има плочки и да се разхожда гол до кръста, за да радва обичната си съквартирантка (и тя е човек, все пак), да може да танцува не е задължително, но е желателно,
- пие бира (това май не го уточних достатъчно).
Готови ли сте да приемете предизвикателството? Мястото е вакантно от март - бързайте, да сте първи :P
Със съжаление оставяме Неви да си тръгне, като се надяваме, че няма да й липсваме много, както и тя на нас. Говорейки от името на всички съквартиранти, и казвам, че я обичаме и ще роним сълзи, след партито по случай заминаването й:Р
И да ни праща картички от Виена. И бира. И билети за самолет. И богати, неженени, млади и Убави австрийци. И бира. И стига толкоз.

7 comments:

roro said...

Нина, благодаря за представянето и популяризирането, за което нямаше нужда, но не мъ е срам какви съм ги поствал и няма да ги изтрия.
А междудругото и да не съм доволен от предствавянето - то нали знаеш - магаре се снимало, магаре излязло на снимката. Не знам как ще го преживея, че съм на второ място, но ако го преживея, това може само да ме стимулира да стана първи :). А ако и бирата е без пари - с кеф ще ти стана съквартирант, таман има и време да поработя върху тротоара :).

Мъник said...

Какъв тротоар?!
Или имаш предвид НА тротоара :P

roro said...

плочките, Нина, плочките, ма аз ще правя цял тротоар, може и алея :)

P. said...

А! Роско, скъпи ми Роско, но аз не искам да се боря с теб за първото място. Но все пак, ако караме по азбучен ред...П е преди Р. Не мисля обаче, че Нина го е направила нарочно, нали Нина? Обичаш ни еднакво?
Съквартширантши търсим, а? Миии ако можем ще помагаме. ;)

Мъник said...

Ох, мъка, мъка е с тия съквартиранти :( Ама туй е тема за друг пост...

Anonymous said...

Chestito na novite blogove!
Myni4e mnogo se radvam, 4e si se razpisalo pak, tykmo se 4udeh, asto si go iostabila bloga. Ne moga da se setq dali Roro go poznavam, oba4e mnogo se ozada4ih kato vidqh, 4e Plama pishe na anglijski!??!! Plama, zasto pishesh na anglijski?

Мъник said...

:) не знам защо го зарязах за момент - ама сега твърдо съм решила да пиша.
А Пламка можеш да я попиташ в нейния блог - нали вече си има :P