10/18/2006

Защитих!

Пея песни на радостта и облекчението:) Като че ли облекчението е преобладаваща - то стана дипломна работа за чудо и приказ - 5 месеца апокалиптични мъки и накрая пак не беше готова. Нищо де, главното е крайният резултат. Защитих УРААААААААААААААААА!
Защитата мина нормално гадно - бях последна дванайсета, техниката ме предаде точно в момента на почването на защитата (мамка му и лаптоп, да ме прощавате за израза), комисията гледа сякаш се подготвяше за заколение, в което аз бях жертвения агнец, но накрая въпросите бяха разочароващо глупави. Всъщност имам шессссст.
И в момента току се сетя че съм защитила, току се подхилквам от кеф. Смятам да се наслаждавам на правеното на нищо и на липсата на чувството за вина от това поне до края на тази година. А после ще му мисля.
Е, ако сте се надявали на повече подробности - няма да ги получите. Безжалостния разказ за презентацията с всички унищожителни подробрости ще ви го разкажа на по бира. А дотогава искам да чувам само как звъни телефона ми, и на него пише "Попълни-тук-своето-име calling". И това се отнася с пълна сила за теб, Пламко.

3 comments:

Anonymous said...

HAHAHA. Mnogo dobro!!!
Emiii... az ne che se oprawdawam, ama zamestwam sega w drugiq ofis i malko powechko se nalaga da rabotq :(. Sega w nedelq shte si izpylnqwam dylga na sywesten bylgarski grajdanin i sledowatelno shte si pytwam za rodnoto mqsto. Ot drugata sedmica se molq neshtata da se normalizirat, che neshto dori jelanieto mi alkohol izchezwa. LOSHO! Ta, po tozi red na misli, se nadqwam w blizkite 7 dena da si spretnem edno 'party', ama po bylgarski :))

Мъник said...

Айде така и така ще си ходиш, донеси малко от на тати ракийката и туршийката. И да са обадиш, че ушите ти късам:P

Anonymous said...

Chestito Mynik, Emo mi kaza, 4e si otli4ni4ka, no az taka i nqmah shansa da te hvana on line. Nazdrave i ot nas, da znaesh, 4e mnogo se gordeq s teb. Po4ini si sega i se zabavlqvaj kolkoto mojesh pove4e. Celuvki