4/04/2008

Разпиляна

Това е точното определение за това как се чувствам. Няколко думи накратко.

Напоследък ми е все по-трудно да давам отговор на въпроса "Какво става с теб?". Защото нищо не става. Мразя да отговарям "Работя" - това е отговор за хора без всякакви други интереси. Случването на разни неща май ме отбягва този месец.

Днес разгледах центъра на Париж отгоре. Усилено практикувам гугъл мапс туризма. Очаквайте скоро най-новата ми продукция "7 минути в Тибет" - със специалното ми участие.

За пръв път от четири месеца отидох на рисуване. Бях забравила колко ми харесва.

Знаете ли коя е най-хубавата гимнастика за бебета? Подводното плуване. Малката Ирина вече се учи да плува :)

Наистина е пролет - не стига, че свалих ботушите, което ме прави с около 2 пъти по-подвижна, ми отгоре на всичко си пуснах и косите.

Днес за пръв път от две години осъзнах, че Ст. град не ми липсва вече. Чаках маршрутка и когато се огледах наоколо разбрах, че нищо от това, което беше през шестте години, прекарани там, не е останало. Ст. град е нашенският Лас Вегас. Вива Лас Вегас!

Тази година съм поканена само на една сватба. Все още. Добрата новина е, че е през август в Бургас. Странното е, че е на приятелка, с която не сме се виждали от 2 години. Но сериозно, ОЩЕ ЕДНА СВАТБА? Няма ли това най-после да свърши?

И накрая официално заявление: Нина обещава да се вземе в ръце, да съсредоточи разпилелите се мисли и винаги да има непосредствен отговор на въпроса какво става с нея.
А какво става с вас?

1 comment:

Gerrie Bradshaw said...

Предполагам, че имаме определени очаквания да стане нещо определено, за да дадем отговор различен от: "- Ами нищо не става!" :))
В случая пак става нещо с теб и то е разпилените ти мисли :)) И да ти кажа няма ли да ти е скучно, ако мислите ти винаги са подредени?!
В момента моите мисли са като на манефестация- музика, свирки, знамена се веят ... или като на самолет летящ през въздушни ями - нагоре, надолу, повдига ти се и аха да повърнеш и ти става хубаво :))
Ако ме питат какво става с мен обикновено казвам: -Нищо! Работя! .. Обачеееее, такива работи бушуват в мене, че направо ме е срам да ги споделя и за това... -Нищо! :)))
Я се поразрови в себе си, аз тук виждам две неща дето ти се случват:
- спира да ти липсва ст. град
- мислите ти се разпиляват
.. и всичко това ще доведе до следващите неща, които ще ти се случват и кой знае какви ще бъдат те?!:)))
- май забравих за пуснатите коси... мисля че много си красива с пуснати коси и зарешеният на една страна път!
- Радвай се! - Винаги има за какво! :)