1/22/2008

Здравейте ...

И честита Нова година! Знам какво искам да ви пожелая, но ви моля да изчакате до края на поста.
Миналата година си отиде без всякакви дълбоки сътресения. Естествено, две мои много близки приятелки се омъжиха. А това, понякога, за едно момиче, Е твърде много. Аз си смених работата, това е, може би, най-хубавото нещо, което ми се случи. Освен това мъдреците ми израстнаха, запознах се с (в последствие) близки приятели, смених всички възможни съквартиранти, и не съм качила нито килограм.
И докато някои от моите приятели си купуват клиторни лубриканти, а други си бръснат (великолепните, приличащи на момичешки) крака, аз, в началото на тази година, реших да си остана същата. Имам една досадна сестра и куп приятели, с които сме си омръзнали, както и абсолютната и безпрекословна любов един към друг (и към тебе, како, естествено :)), неподдаващата се на времето привързаност към бирата, една не-толкова-чувствителна, колкото-сантиментална-душа, ... иии най-вече имам себе си.
Разполагайки с тези начални условия, се чувствам вече достатъчно сигурна и от тази позиция мога да ви пожелая нещо за новата година.
И то е: ВДЪХНОВЕНИЕ. Във всичко, независимо с какво се занимавате. Защото ако наистина ви трябва едно нещо, което да ви бута и да продължавате напред, то това е вдъхновението и увереността, която то ви дава, в това, което правите.

За тази година съм толкова поумняла, колкото нетърпелива :)

3 comments:

Anonymous said...

Като се замисля за етимологията на думата "вдъхновение" и се сещам за английския й превод, не знам защо, но започвам да разбирам и повече за реалното й значение и на български - а именно, или поне така както си го представям, един вид обогатяване на духа, събуждане на духа, и т.н. тоест един вид израстване и личностно (пре)откриване.
Само да спомена, все още не съм започнал да си бръсна краката, само ги подстригвам, ако започна и да ги бръсна, не знам, сигурно ще има и смъртни случаи от завист....

Мъник said...

ооо, Поц, толкова та обичааам

Anonymous said...

"куп приятели, с които сме си омръзнали... иии най-вече имам себе си"
малък егоист :P:P:P :)