6/01/2007

Твърдо не

За протокола: ако някой снощи ме е забелязал в Ориент 33 - никога не съм била там. Не пя Галена, не мятках дупе, не стоях до 3 и не си легнах в 4. Не мога да обещая, че няма да бъда там отново.
За сметка на това днес не мога да си отворя очите и единственото, което наистина не правя, е това да работя.
Извън протокола: Както Боби отбеляза там, където не бях снощи, беше пълно само с манекенки и хапове. А аз ескпертно си давам мнението, че винаги трябва да се оценява желанието на една жена да върти дупе. Това не е толкова показателно за характера й, както и за качествата й на домакиня, но на кой му трябва гадже да мрънка, като има гадже та дрънка (и върти дупе). Естествено всички тези наблюдения са абсолютно без всякакво основание и съответно нямат никаква фактологическа тежест, защото всъщност, аз не бях там. Чалга ли? Да, да - аз не слушам :)
Днес в контекста на събитията от снощи, които странно защо никога не ми са се случвали, докато пресичах надлежно едно голяма кръстовище - в едната ръка хванала телефона, с другата опънала крачола на дънкиТО, опитвайки се да се опазя от струите вода, с които миеха улиците, най-неочаквано дори за мен ... завърших изречението:) Да де и това, но ме пляснаха по дупето и се чу едно ОПААА. Поцко, с който случайно говорихме и обсъждахме какво не се случи снощи, ме пита "Какво става там при теб?".
Представете си само моето изумление - това е нещо, което не се е случавало от пуберитетските ми години. Е явно е имало нужда това дупе да бъде потупано и поощрено, твърдо заявявам, че го приемам като комплимент:) Ето вече втори път правя упражнения и си проличава.
Колкото до честотата на използване на думичката "дупе" в този пост и що се отнася до вероятността да ви е подразнила, можете да вините само себе си.

ПП. (без всякаква връзка) Честит първи юни! :)

4 comments:

P. said...

To e ot sex-a, a ne ot uprajneniqta ;)

Мъник said...

къде? :)

roro said...

Нина, какво може да допълня към тази твоя констатация - всъщност на кой ли му трябва гадже изобщо - а за мрънкането - винаги трябва да има някой да ти мрънка.
Иначе къде ги видя тези всичките манекенки, и всъщност откъде знаеш името на певицата.

Мъник said...

Идея си нямам откъде се взе това има :)